15:30

Rö IK F-99

Referat: Häverödals SK - Rö IK F-99

Det var dags för hemmapremiär, mot RÖ IK, och vädret var soligt och varmt, härligt. En del tjejer var så spelsugna så de hade spelat lite fotboll hemma redan tre timmar innan match.
Vi började bra och gjorde 1-0 direkt genom Gry, assisterad av Maja. Strax efter var det samma visa igen, Gry målade och Maja assisterade. Tjejerna visade upp ett fint passningsspel från backlinjen och hela vägen upp till forwards hela matchen och genom ett sånt samarbete kom 3-0 genom Maja som målskytt. Genom att hela laget spelar bra så skapas fler chanser och både Julia och Caroline hade bra chanser att bli målskyttar så långt. Mittfältet fortsatte att servera forwards bollar och Gry satte både 4-0, 5-0 och 6-0 innan det blev halvtid.
Vi flyttade om lite i laget i pausen och tjejerna bubblade av glädje och var sugna på mer mål.
I andra halvlek ökade Rö tempot och gav oss mindre tid att spela som i den första halvleken. Backarna fick mer att göra men gjorde det bra så Rö fick inte så mycket avslut. En stund in i halvleken så kunde Maja ändå klämma dit 7-0. Jag tycker vi kämpade på bra och strax innan slutsignalen gick så gör Maja även 8-0. En rolig match tyckte alla tjejer efteråt men gladast idag var nog Gry som gjorde 5 mål. Såklart hade hon inte gjort så många om inte alla hjälpt till. Bra jobbat allihop!